Over EquineSand

EquineSand wordt gerund door Anita Doornbos. In samenwerking met Lekhaven B.V., I.F.H. Transport en greenSand worden EquineSand paardensportbodems ontwikkeld. 

Over Anita

Mijn naam is Anita, ik ben begonnen met EquineSand nadat ik ongeveer een jaar werkzaam was bij greenSand. Op een middag reed ik samen met directeur Eddy Wijnker terug naar kantoor. Tijdens deze rit kwamen we langs het paardensportcentrum van de KNHS. Toen ik dit aanwees en hierover begon te vertellen zag Eddy mijn passie voor de paardensport. Samen hebben we dit uitgewerkt naar mijn bedrijf EquineSand. Op deze manier kan ik van mijn passie mijn werk maken, en ook nog iets goed doen voor onze planeet!

 

Ik ben opgegroeid in het dorpje Hijken tussen de paarden. Na de middelbare school heb ik commerciële economie gestudeerd aan de Hanze hogeschool. Tijdens mijn studie werd gezegd door één van mijn medestudenten gezegd dat je deze opleiding niet moest doen als je iets goed wilde doen voor de planeet. Daarvan wil ik graag het tegendeel bewijzen. Met mijn bedrijf wil ik graag bijdragen aan een leefbare toekomst op deze planeet.​
 

Meer weten? info@equinesand.nl

iv.jpg
WhatsApp Image 2021-04-13 at 14.02.46.jp

Wat ik doe

Met EquineSand biedt ik paardensportbodems met olivijnzand aan. Olivijn is niet alleen goed voor de toekomst van onze planeet maar ook voor het welzijn van de paarden. Het aanbieden van paardensportbodems doe ik in samenwerking met Lekhaven B.V. in Wijk bij Duurstede, I.F.H. Transport in Almere en greenSand Enkhuizen. 

Dankzij de samenwerking met deze bedrijven heb ik een team met specialisten om me heen staan. Daarnaast ben ik regelmatig druk met het doen of laten doen van onderzoek door hogescholen of universiteiten. Voor meer informatie hierover of het indienen of aanvragen van bijvoorbeeld een onderzoek of stageplaats kunt u altijd contact met mij opnemen. Dit kan via info@equinesand.nl.