top of page
EquineSand Logo zonder achtergrond.png

Paardenbakzand van EquineSand

Vraag een offerte aan! 

Goede kwaliteit is voor iedereen anders.

Daarom kun je bij EquineSand zelf jouw paardensport bodem bestellen! Kies hoeveel lagen je wilt bestellen en leg een bodem aan van EquineSand! 

Bij EquineSand kunt u paardenbakzand van hoge kwaliteit voor uw paardensportbodem bestellen. EquineSand verkoopt paardenbakzand bestaand uit het mineraal Olivijn. Dit zand is geschikt voor de verschillende lagen waaruit een paardensportbodem bestaat.

Olivijnzand is zand dat CO2 op natuurlijke wijze vastlegt. Daarnaast is 

olivijnzand als één van de weinige zand soorten niet

schadelijk voor de longen van paard en ruiter.

 

Meer weten over de werking van olivijnzand? 

EquineSand bodems van hoge kwaliteit

Bodems van EquineSand dragen bij aan de gezondheid van het paard. Olivijnzand is het minst schadelijk voor de longen van paard en ruiter en geven daarnaast magnesium af. Met een paardensport bodem van EquineSand draag je bij aan de toekomst van de planeet.

Over EquineSand

De eigenaar van EquineSand is Anita Doornbos. Vanuit haar passie voor paardensport en zorg voor de toekomst is Anita begonnen met EquineSand.

Lees meer over EquineSand en over de missie en visie van het bedrijf.

Alles over paardenbakzand

Een goede paardensportbodem begint met de juiste gradatie paardenbakzand. Daarnaast zijn er nog een aantal zaken van belang voor een goede bodem.

De juiste bodemkwaliteit is van groot belang op de kwaliteit van de training van het paard. Paardenbakzand van EquineSand voldoet aan de juiste vereisten. Meer weten hoe u een goede paardensportbodem aanlegt?

bottom of page