EquineSand Logo zonder achtergrond.png

Paardensportbodems

van EquineSand

Vraag een offerte aan! 

Goede kwaliteit is voor iedereen anders.

Daarom kun je bij EquineSand zelf jouw paardensport bodem bestellen! Kies hoeveel lagen je wilt bestellen en leg een bodem aan van EquineSand! 

Paardensportbodems van EquineSand zijn volledige bodems van kwaliteit zoals jij die wenst. Momenteel is de onderlaag verkrijgbaar van 100% Olivijn. De bovenlaag en middenlaag bestaat uit cycloonzand, zand van zeer hoge kwaliteit voor de perfecte bodem. 

Bodems van EquineSand bevatten olivijnzand. Olivijnzand is 

zand dat CO2 op natuurlijke wijze vastlegt. Daarnaast is 

olivijnzand als één van de weinige zand soorten niet

schadelijk voor de longen van paard en ruiter.

 

Meer weten over de werking van olivijnzand? 

EquineSand bodems van hoge kwaliteit

Bodems van EquineSand dragen bij aan de gezondheid van het paard. Olivijnzand is het minst schadelijk voor de longen van paard en ruiter en geven daarnaast magnesium af. Met een paardensport bodem van EquineSand draag je bij aan de toekomst van de planeet.

Over EquineSand

De eigenaar van EquineSand is Anita Doornbos. Vanuit haar passie voor paardensport en zorg voor de toekomst is Anita begonnen met EquineSand.

EquineSand werkt nauw samen met IFH transport, Lekhaven Bouwstoffen en greenSand Nederland.

Lees meer over EquineSand en over de missie en visie van het bedrijf.

greenSand

Nederland

greenSand verzorgt de import en ontwikkeling van Olivijnzand. Daarnaast is greenSand dé aanbieder van olivijn in Nederland als in het buitenland. De samenwerking tussen EquineSand en greenSand is ontstaan door werk en stage van Anita bij greenSand.

EquineSand is dé aanbieder van paardensportbodems met olivijn. Voor andere toepassingen met olivijnzand kunt u rechtstreeks terecht  bij greenSand. greenSand is voor veel verschillende toepassingen te verkrijgen. Bekijk alle mogelijkheden op de website van greenSand.