Zoeken
  • anita doornbos

De start van EquineSand

In deze blog deel ik mijn ervaring over het opstarten van mijn eigen bedrijf in paardenbakzand.


Wil je meer weten stuur gerust een mail voor meer informatie.greenSandMijn avontuur begon bij greenSand, in februari 2020 begon ik bij greenSand aan mijn afstudeeronderzoek. Na mijn afstuderen ben ik bij greenSand blijven werken. Op een dag toen ik met directeur Eddy Wijnker op de terugweg was van een interview bij RTV Noord en een gesprek in het midden van het land, reden we langs het KNHS hippisch centrum.Terwijl we daar langs reden begon ik Eddy te vertellen over het KNHS en het KWPN. Eddy zag mij hierbij zo vol passie vertellen dat hij dacht, hier moet je wat mee doen!


Na een tijdje hierover te hebben nagedacht zijn we eruit gekomen, ik ga paardenbakzand met greenSand Olivijn op de markt brengen!


Toen begon het:

Ik ben informatie over paardenbakzand gaan inwinnen, ik heb me ingeschreven bij het KVK en nam de sprong in het diepe!


#droom #paardenmeisje #olivijn #verbeterdewereld #paardenbakzand #passie

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven