top of page
Zoeken
  • anita doornbos

Ik ga beginnen!

Bijgewerkt op: 27 mei 2021

De juiste afweging tussen perfectie of toch gaan!


Tijdens het paardrijden heb ik ook geregeld in dubio gezeten. Ik zet zelf graag de puntje op de i. Ik stippel mijn weg precies uit en zo wil ik het dan ook gaan doen. Ook tijdens het paardrijden. Tijdens het springen wilde ik altijd precies uitkomen met mijn galoppassen, dit resulteerde in eindeloos oefenen. En toch bleef er geregeld een sprong tussen zitten waar ik niet uit kwam met de galoppassen. Wat doen je dan?


Door oefenen? Of toch op wedstrijd gaan, ik ben uiteindelijk toch op wedstrijd gegaan en gelukkig maar, want het ging super. En die ene keer dat de sprong dan toch niet helemaal uitkwam was mijn pony daar om het op te lossen. Een goed team is dan ook erg belangrijk.


Met mijn bedrijf loop ik hier nu ook tegen aan, ik wil alles tot in de puntjes geregeld hebben. De drie benodigde lagen in zowel Olivijnzand als in 'gewoon' zand, drainage, eb en vloed bodems, kokosvezels, de omheining, verlichting en eventueel bakletters. Ook de website, social media, boekhouding alles wil ik helemaal tot in de puntjes uitwerken.


Toch komt er een moment dat ik knopen moet gaan doorhakken, beginnen met de verkoop van het zand en gaandeweg doordat ik een goed team heb samengesteld mijn aanbod uitbreiden met het hierboven genoemde.


En dat ga ik nu dan ook doen!

U kunt vanaf nu uw paardenbakzand bestellen bij EquineSand.

De onderlaag met Olivijnzand, de middenlaag en toplaag met de perfecte gradatie cycloonzand. Voor een optimale prestatie!


Bestel uw zand nu via info@equinesand.nl of vraag vrijblijvend een offerte aan.


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page