top of page
Zoeken
  • anita doornbos

Online en nu?

Mijn website is online! En een leuk nieuwtje, niet alleen EquineSand is online maar ook dochteronderneming OnlyVine is online!


In de afgelopen maand heb ik niet 1, niet 2 maar 3 websites gebouwd.

1: EquineSand

2: OnlyVine

3: Minicamping het Hijkerveld


EquineSand en Onlyvine zijn mijn eigen bedrijven, OnlyVine is een handelsnaam van EquineSand met een andere activiteit. Met OnlyVine ben ik namelijk online greenSand dealer van de kleinere producten, van Nederland, België en Luxemburg!


Hoe leuk is dat!


Afgelopen tijd ben ik dus druk geweest met websites bouwen, updaten, aanpassen enzovoorts. Nu zijn alle websites online en dat vind ik super spannend! En de resultaten?Van de eerste website die online is gegaan zijn de resultaten al veelbelovend, dat is die van de camping van mijn ouders. Nu de andere twee ook een paar dagen online zijn kan ik beginnen met de SEO optimaliseren, social media en advertising.Ik ben heel blij met de voortgang en kan soms wel tot 's avonds laat lekker bezig zijn met het bedrijf. Nu ga ik me focussen op het aanleggen van de proef rijbaan, stay tuned!


#equinesand #powerwoman #olivijnzand #eigenbedrijf #websites #seo #sea #doemee


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page